Mastercard, Visa Stop-betalinger til Bitcoin-venlig Pornhub

Kreditkortselskaberne stoppede behandlingen af betalinger til Pornhub efter påstande om voldtægt og børnemishandlingsvideoer på siden.

Kort om

New York Times siger, at det har afsløret videoer af voldtægt og misbrug af børn på Pornhub.
Visa og Mastercard er stoppet med at behandle betalinger til voksenwebstedet.
Pornhub, som begyndte at acceptere Bitcoin i september, brugte tidligere krypto til at modstå PayPal’s afgang.

I kølvandet på en New York Times-efterforskning, der afslørede påståede videoer af voldtægt og børnemishandling på Pornhub, meddelte kreditkortselskaberne Mastercard og Visa i dag, at de ikke længere vil behandle betalinger for det voksne websted.

Men Bitcoin er stadig en mulighed – omend en lidt annonceret – for Pornhub, som tidligere har udnyttet krypto til at styre nedfaldet med betalingsselskabet PayPal.

Webstedet begyndte at acceptere Bitcoin Code til sin premium abonnementstjeneste i september; det var allerede begyndt at acceptere Verge (en Dogecoin-gaffel) i april 2018.

  • LTC
  • + 19,20% $ 70,79
  • 24H7D1M1YMaks
  • 11 nov 15 nov 19 nov 23 nov 27 dec 1 dec 5 dec 95060708090
  • LTC-pris

Det giver også webcam-modeller og andre underholdere, der uploader til webstedet, mulighed for at modtage udbetalinger i Tether eller Tron. Alternativt kan de tilmelde sig direkte indbetaling via deres bank eller bruge Cosmo Payment. Hvad de ikke kan gøre er at bruge PayPal – det stoppede med at acceptere betalinger fra platformen i november 2019.

Ifølge Pornhubs blog udløb PayPal’s afgang overgangen til USDT stablecoin.

Mastercard sagde, at overgangen til at deaktivere betalinger for Pornhub Premium-abonnementet er permanent; Visas flytning er midlertidig i afventning af resultaterne af dens egen efterforskning.

Pornhub bruger kryptokurrency som svar på PayPal-forbud

Tab af betalingsmetoder kan stikke Pornhub, da det ser ud til både at opretholde indkomst og styrke forbrugernes og tilsynsmyndighedernes tillid til sit produkt.

Selvom det tilsyneladende bifalder BTC-, LTC- og XVG-betalinger, har det ikke gjort processen problemfri.

For det første er kryptosiden ikke opdateret med tilføjelserne Bitcoin og Litecoin. En knap der læser „Deltag i Pornhub Premium med Verge“ fører til standardbetalingssiden, hvor brugerne stadig skal indtaste et kreditkort for at tilmelde sig.

Med Visa og Mastercard ude af billedet efterlader Discover og JCB (Japan Credit Bureau) de resterende kreditkortmuligheder.

(Pornhubs supportside, der beskæftiger sig med tekniske spørgsmål og fakturering, bemærkede, at den „modtager en høj tilstrømning af forespørgsler“; Decrypt kunne ikke bekræfte spørgsmål om betalingsmetoder.)

Men Pornhub har mere alvorlige juridiske og etiske problemer at håndtere. Det siger, at det arbejder på at løse de problemer, der førte til Visa og Mastercards afgange.

Den 8. december opdaterede det sine servicevilkår og udsendte en erklæring, der delvist lyder: „Vi har altid været forpligtet til at fjerne ulovligt indhold, herunder ikke-konsensivt materiale og seksuelt misbrug af børn (CSAM).“

For at klemme ned sagde det, at det „kun tillader korrekt identificerede brugere at uploade indhold“, og at det havde udvidet dets moderations- og flagprocesser.