Hvordan Oracle ikke kjøper BTC fortsatt er tullete for Bitcoin

Den siste oppkjøringen i Bitcoin-prisen var en frontkjøring av ethvert potensielt bedrifts BTC-kjøp avslørt av skytjenesteselskapet Oracle under sitt kvartalsvise inntjeningsanrop i går.

Da samtalen ble avsluttet, satt krypto-okser som ventet en slik avsløring igjen med en summetone, og bjørn tråkket ned for å presse prisene. En bestselgende forfatter og Bitcoin-supporter sier imidlertid at det faktum at Oracle videreformidlet BTC for øyeblikket fortsatt er ytterst bullish for kryptovalutaen. Her er hvorfor.

Inntjening Call Bombshell: Oracle hopper over å kjøpe BTC for nå

I går holdt teknologifirmaet Oracle sitt kvartalsvise inntjeningsanrop. Under slike samtaler avslører ofte administrerende direktører og andre ledere fremtidsrettede planer for å opprettholde vekst.

Det ble spekulert i at selskapet kunne følge ledelsen fra merkevarer som MicroStrategy og Square Inc og ville avsløre et betydelig kjøp av BTC for å legge til selskapets reserver.

I stedet ble samtalen avsluttet, og kryptovalutasamfunnet ble skuffet. Bitcoin solgte seg nesten umiddelbart, men har siden kommet seg for å teste gårsdagens topp. Oracle-aksjer falt heller ikke på grunn av mangel på et BTC-kjøp, men på grunn av en generell mangel på veiledning.

På et tidspunkt blir Larry Ellison, medstifter av Oracle, styreleder og teknologisjef, sitert som „ikke egentlig klar til å avsløre våre planer“ knyttet til andre områder av selskapets vekst.

Hvorfor dette fortsatt er tullete for Bitcoin, ifølge prisen på morgendagens forfatter

En måte å vekke vekst i Oracle, ville være å kjøpe BTC direkte slik andre selskaper har gjort det det siste året. Veksten ville ikke være knyttet direkte til driftsinntektene, men det ville fortsatt være til stor nytte for selskapets kontantposisjon og i sin tur aksjonærer.

MicroStrategy-aksjene har økt mer enn 1000% siden for et år siden, mens Oracle bare har kommet seg tilbake med 80% fra nedgangen i Black Thursday. Ikke at Bitcoin er den endelige redderen for alle selskaper, det har nylig vært et helvetes sikkert.

Det faktum at Oracle har videreført BTC for nå, er til slutt bullish for Bitcoin ifølge The Price of Tomorrow-forfatteren Jeff Booth. Booths bestselger fokuserer på sammenbruddet av fiatpenger og prisen verden vil betale for den monetære ekspansjonen som pågår for tiden.

Innstillingen er ideell for kryptovaluta-supporteren, som Booth selv er. Grunnen til at han sier det er så bullish for Bitcoin? Det viser bare „hvor tidlig det fortsatt er“ for den fremdeles unge kryptovalutaen.

Den fremvoksende finansielle teknologien har bare så vidt begynt å bli vidt adoptert av institusjoner og selskaper, og ettersom flere selskaper kommer på, reduseres risikoen forbundet med den nye aktivaklassen ytterligere.

Kanskje det er det Oracle venter på, eller kanskje det er det planene de var “ikke egentlig klare” til å avsløre ennå. Uansett hva det er, kan det ikke benektes Booths uttalelse om at det fortsatt er veldig tidlig og kryptovalutaens styre bare er i gang.